In Cosmetics Brasil 2019

Presents per primer any en In-cosmetics Sau Paulo, on aconseguim distribuïdors per Brasil i fem contacte amb varis països d'Amèrica Llatina.

In Cosmetics Paris 2019

Presents com cada any a In cosmetics Global, aquest any a París. Cada cop exportant a més països de tot el món. Internacionalització!!!

In Cosmetics Àsia 2018

Internacionalització i innovació. Després de 10 anys amb stand propi a l´In Cosmetics global d'Europa, primera presència amb stand a In Cosmetics. Seguim creixent.

In Cosmetics Amsterdam 2018

Per desè any consecutiu hem estat presents a In Cosmetics, la fira de matèries primeres per perfumeria i cosmètica més important d'Europa. Special al món.

Incosmetics Asia.
Bangkok novembre 2017

Visitem els nostres distribuidors del sudest asiàtic IP INGREDIENTS, per potenciar la marca Biogründl.

Anunciem el nou acord de distribució pel mercat cosmètic espanyol.

ENDOCA ApS, el major fabricant europeu de principis actius derviats de la planta Cannabis Sativa.

Special Chemicals
Els socis augmenten un 50%, fins a les 116 empreses

Montse Martí presideix el clúster El Beauty Cluster Barcelona (BCB) ha augmentat un 50% el nombre de socis el 2016, i reuneix ja 116 empreses, segons va donar a conèixer la presidenta, Montse Martí (Martiderm), a l’assemblea de l’entitat. El BCB, creat el 2014, ha incorporat a la seva junta Àlex Vallbona (Birchbox), Salvador Mena (Fundació Bosch i Gimpera), Josep Alboquers (Perfumeria Júlia) i Gerard Aymi (Special Chemicals).

Xina aterra a Barcelona a través del cluster.

El roadshow “Innovation Sèries” de Tmall Global (Alibaba Group) ha fet a Barcelona la seva única parada a Europa El Beauty Clúster Barcelona ha col·laborat amb l'organització per a impulsar que Barcelona es converteixi en el referent en cosmètica de Tmall Global a Europa.

In cosmetics london 2017

Som distribuidors i fabricants, catalans envoltats de multinacionals. Com cada any, hem fet nous contactes. Ja ens relacionem amb més de 40 països, amb distribuidors treballant ja en exclussiva a Corea del Sud, Indonesia, Xina, Mèxic, Benelux, França, Portugal, Rumania, Bulgaria. Comencem a ser coneguts al món, hem presentat novetats en relació a productes ECO-COSMOS-BIO molt novedosos. Biogründl and Special Chemicals al món, Catalunya al món.

Beauty International Markets Day

Assistim a la jornada d´internacionalització de les empreses catalanes al món. La nostra empresa ja factura més d´un 10% a països com Corea del Sud, Indonesia, Portugal, Xina, Benelux, Romania, Polonia, …i anem a més.

Special-Chemicals s'incorpora a la junta de Beauty Cluster

Una molt bona noticia per iniciar l´any. Som nembres de la Junta del Beauty Cluster Barcelona. Amb ganes d´escoltar, d´aprendre i de sumar.

BIOSID de BIOGRÜNDL

El BIOSID de BIOGRÜNDL és un concentrat de sidra obtingut mitjançant un procés basat en una ràpida desalcoholització i concentració. Se li reconeixen propietats antioxidants, pel seu contingut en vitamina C i quercetina; lleugerament exfoliant i renovadora de l'epidermis pel seu contingut en alfa-hidroxiàcids; protectores i suavitzants, degudes a la pectina; remineralitzants, pels elements que proporciona; i hidratants, pel seu contingut en carbohidrats.