Companyia establerta en 1994 a Barcelona, és una societat creada per Salvador Aymi, fruit de la seva llarga experiència de més de 20 anys com Tècnic – Comercial al sector de Perfumeria i Cosmètica. Desde fa ja 10 anys, SPECIAL CHEMICALS va començar a exportar, i ja estem venent a més de 20 països. Tenim clar que la clau de l´`exit és I+I (innovació i internacionalització)

 

Instalacions

Des de la seva fundació, les oficines d’SPECIAL CHEMICALS han estat situades en punts estratègics de la ciutat de Barcelona. Actualment, a part de les oficines situades a la zona alta de la ciutat, SPECIAL CHEMICALS disposa de dos magatzems externs des d’on es gestiona tota la logística de la companyia.

Aduanes Pujol Rubio – Ibercondal: Situada a la zona franca, és el nostre magatzem principal. Fundada l’any 1835, compte amb unes immillorables instal·lacions i un personal altament qualificat. És una de les empreses líders en el sector de Transitaris i Agents Aduaners. Compta amb els certificats de Sistema de gestió de la Qualitat (ISO 9001:2015) i el certificat d’Operador Econòmic Autoritzat (OEA).

Miasa Logística: Fundada l’any 2004 i situada a Tarragona, és una empresa especialitzada en emmagatzemar productes químics A.P.Q./A.D.R. Disposa del certificat SQAS.

 

Certificacions

Amb la finalitat d’oferir un servei de qualitat, SPECIAL CHEMICALS compte amb la certificació ISO 9001:2015.

 

Reach Gallery

Per SPECIAL CHEMICALS és molt important que els nostres clients disposin de la documentació actualitzada dels productes que consumeixen. Amb la finalitat d’optimitzar el nostre temps i oferir el millor servei, posem a disposició dels nostres clients la plataforma REACH GALLERY, on cada empresa tindrà assignada els productes que consumeixen i podrà descarregar la documentació associada, a la vegada que rebran notificacions amb les actualitzacions.

 

Beauty Cluster

SPECIAL CHEMICALS és sòcia, des de la seva fundació l’any 2014, del BEAUTY CLUSTER BARCELONA, una associació integrada per 190 empreses que treballa per a potenciar el creixement dels seus socis.

El BEAUTY CLUSTER promou la innovació, la internacionalització, la formació i la interconnexió empresarial des d’uns valor concrets: integritat, dinamisme, col·laboració i equitat.

 

Exportació

Fa deu anys, SPECIAL CHEMICALS va apostar per començar a exportar alguns dels nostres productes fora del territori espanyol. Actualment, estem presents en més de 20 països d’arreu del món.

Descarrega't el nostre catàleg

SPECIAL CHEMICALS representa les millors comanyies del sector de perfumeria i cosmètica.

Descarregar PDF